Servei de Fax per Internet o Mail

 

Fax per Email. Tant senzill com adjuntar un arxiu a un correu electrònic; enviï el seu correu electrònic a mail2fax@operador.es i posi a l’assumpte el número de fax del destinatari. Enviarem el seu adjunt a la màquina de fax del destinatari i li confirmarem el seu enviament mitjançant un correu electrònic.

Fax per Web. Des del portal webFax (webfax.operador.es) podrà enviar fax (text simple o arxius adjunts en format PDF, TIFF, PNG, JPG o GIF).

Fax programats. Programi webFax perquè enviï els seus fax al dia i a l’hora que desitgi. També podrà desprogramar-los en qualsevol moment.

Bústia virtual. Bústia de fax gratuïta, on es guarden els fax enviats i rebuts. Els podrà visualitzar en qualsevol dispositiu en format PDF o TIFF.

Enviament de fax. WebFax inclou 1000 enviaments nacionals i 20 enviaments internacionals (superats aquests, es tarifarà segons preu trucada telefònica).

Recepció de fax il·limitat. WebFax inclou la recepció il·limitada i gratis de fax.

Avisos. S’envia un avís de confirmació de l’enviament del fax al destinatari i notificacions d’acord amb l’acció realitzada.

Agenda. Podrà mantenir sempre a mà tots els seus contactes de fax.

Servei 24 hores. Podrà enviar i rebre fax a través de webFax o des del seu mail en qualsevol moment; el servei està actiu les 24 hores.

Sense límits. Podrà utilitzar el seu fax en qualsevol moment, en qualsevol lloc i des de qualsevol suport: tauleta, smartphone o ordinador. WebFax està totalment integrat al núvol.

Conservi el seu número de fax actual. Podrà enviar i rebre fax amb el seu número de fax tradicional, i si no en té, li’n assignarem un.

Estalviï. Podrà estalviar les despeses de tenir una màquina de fax: tòner, paper i manteniment d’equip.

Protegeixi el medi ambient. Amb webFax col·laborarà amb la preservació del medi ambient perquè limitarà considerablement el consum de paper i de tinta, ja que podrà imprimir només els fax que li interessi’n.

Fàcil i segur d’utilitzar. No necessita la instal·lació de hardware o configuració de software; webFax s’activa d’immediat. A més a més, treballa a través d’una xarxa de comunicació segura que ofereix seguretat en la transmissió i recepció de les seves dades.

Preu: 18€ al mes

Demana mes informació

*IVA no inclòs en cap servei i/o material exposat en aquesta pàgina web o servei de Prisco Electronica SL.